Paulius Janušas

Virtuvės šefas Paulius vadovavo ir dirbdamas kaupė patirtį prancūziškoje, belgiškoje, veganiškoje, lietuviškoje bei istorinėje lietuviškoje virtuvėse ir barų virtuvėms, drauge kūrė ir aptarnavo renginius su visiems gerai žinomomis maitinimo įmonėmis, buvo kulinarinės studijos vadovas, kur rūpinosi maisto stilizavimu, fotosesijomis ir filmavimais. Taip pat dirbo kartu su verslu, kurdamas naujus meniu įvairių šalių virtuvės restoranams bei barams, receptus knygoms ir žurnalams. Leidosi į maisto keliones tiek po Europą, tiek po Aziją bei kitus egzotiškus pasaulio kampelius. Savo patirtimi dalinosi ne tik kasdien dirbdamas, bet ir vesdamas kulinarinius mokymus. Ir tai tik dalis visų Pauliaus darbų – jis kasdien užburia savo užsidegimu ir meile maistui, kurią sukuria jūsų lėkštėje.

Atgal