Komanda
Beatos Studija įkurėja
Beata Nicholson
Aš esu Beata. Gyvenime esu įvairiai pristatoma. Žurnaliste, nes baigiau žurnalistikos studijas, ir šiaip man viskas įdomu, patinka rašyti. Ir kulinare, nes mokiausi šio amato „Leiths“ kulinarijos akademijoje Londone, kur įgijau vadinamąjį chefs diplomą… Taip pat esu ir kulinarinių knygų autorė, nes esu išleidusi tris kulinarijos knygas. Vedu ir TV laidas… Iš tiesų man svarbu viskas: ir maistas, ir namai, ir gera savijauta, ir draugystė, ir šeima, ir nauji atradimai virtuvėje bei gyvenime.
Beatos Studija įkurėja
Beata Nicholson
Aš esu Beata. Gyvenime esu įvairiai pristatoma. Žurnaliste, nes baigiau žurnalistikos studijas, ir šiaip man viskas įdomu, patinka rašyti. Ir kulinare, nes mokiausi šio amato „Leiths“ kulinarijos akademijoje Londone, kur įgijau vadinamąjį chefs diplomą… Taip pat esu ir kulinarinių knygų autorė, nes esu išleidusi tris kulinarijos knygas. Vedu ir TV laidas… Iš tiesų man svarbu viskas: ir maistas, ir namai, ir gera savijauta, ir draugystė, ir šeima, ir nauji atradimai virtuvėje bei gyvenime.
Studijos vadovė
Rūta Platačiūtė-Burneikė
Maistas ir šventės yra mano galia. Pamenu, kai per mano 10-tąjį gimtadienį su mama ruošėme vaišes, ėmiau iš virtuvės pilną lėkštę, ketindama nešti ant stalo, tačiau mama mane sustabdė sakydama, kad dar nepapuošta. Atrodo smulkmena, tačiau kiekvieną kartą priimdama svečius studijoje pagalvoju apie tai. Juk čia svečiai ateina švęsti savo brangiausių švenčių, dovanoja mums savo laiką ir patirtį. Įvairi darbo patirtis su maistu ir svetingumu atvedė mane į Beatos studiją. Čia galiu kurti šventę ir teikti džiaugsmą kitiems, pridėdama dalį Beatos polėkio ir šilumos.
Šefas
Mindaugas Skutulas
Virtuvėje sukasi jau daugiau nei 15 metų. Daugiausia patirtirties įgijo Prancūzijoje ir Lietuvoje. Šiuo metu dirba pagrindiniu šefu Prancūzijos ambasadoje Lietuvoje. Mindaugas sako: „Gaminimas kartu padeda sujungti žmones ir pajausti bendrą ryšį, malonumą ragaujant ir bendraujant.”
Šefas
Mindaugas Skutulas
Virtuvėje sukasi jau daugiau nei 15 metų. Daugiausia patirtirties įgijo Prancūzijoje ir Lietuvoje. Šiuo metu dirba pagrindiniu šefu Prancūzijos ambasadoje Lietuvoje. Mindaugas sako: „Gaminimas kartu padeda sujungti žmones ir pajausti bendrą ryšį, malonumą ragaujant ir bendraujant.”
Šefas
Tomas Kazimerevič
Virtuvės šefas, kulinarijos pasaulį atradęs jaunystėje ir aptarnavimo srityje besisukantis jau nuo aštuoniolikos metų. Pradėjęs karjerą kaip padavėjas greitai suprato tikrąjį savo pašaukimą ir padavėjo padėklą iškeitė į aštrujį šefo peilį. Tomas, dirbdamas su sėkmingiausiais Lietuvos šefais, virtuvės paslapčių sėmėsi restoranuose „Stebuklai“, „Ertlio namas“, „El Mercado“. Būtent „El Mercado“ įkvėpė susižavėjimą Ispanijos virtuvės subtilybėmis bei maisto kultūra. Kulinariniai mokymai ir kelionės suteikė galimybę užauginti meilę jūros gėrybėms, iš arčiau pajusti tikruosius Ispanijos skonius, kurie taip puikiai atsiskleidžiaTomo gaminamuose patiekaluose.
Šefė
Ugnė Aukštakalynė-Jokūbaitė
„Beatos virtuvė“ maisto redaktorė ir Beatos Nicholson dešinioji ranka virtuvėje. Ugnė kuria ir išbando naujus receptus TV laidoms, tiklaraščiui ir knygoms. Jos gilios technologinės žinios apie maistą, neabejotinas talentas ir grožio pojūtis tiesiog visą maistą, prie kurio prisiliečia jos rankos, paverčia pasakomis pilvui. Ugnė veda kulinarines pamokas vaikams ir gamina maistą šventėms ir renginiams.
Šefė
Ugnė Aukštakalynė-Jokūbaitė
„Beatos virtuvė“ maisto redaktorė ir Beatos Nicholson dešinioji ranka virtuvėje. Ugnė kuria ir išbando naujus receptus TV laidoms, tiklaraščiui ir knygoms. Jos gilios technologinės žinios apie maistą, neabejotinas talentas ir grožio pojūtis tiesiog visą maistą, prie kurio prisiliečia jos rankos, paverčia pasakomis pilvui. Ugnė veda kulinarines pamokas vaikams ir gamina maistą šventėms ir renginiams.
Šefas (tik anglų kalba)
Matteo Covacci
Gimė ir užaugo Piemonte, todėl jo pirmieji vaikystės prisiminimai glaudžiai susiję su maistu ir makaronais. Galbūt iš virtuvės vagiant nevirtus Agnolotti ir valgant močiutės sekmadieninę lazaniją – turėjo stipresnią įtaką, nei pats norėtų pripažinti. Italiją paliko būdamas dvidešimties, ir dešimt metų keliavo po Europą, dirbdamas Michelin žvaigždžių restoranuose, privačiose villose ir viešbučiuose, mokindamasis iš geriausių Europos šefų. 2020 m. Matteo nusprendė sugrįžti prie savo itališkų šaknų ir visiškai pasinerti į savo aistrą – švieži rankų darbo makaronai ir itališkos tradicijos.