Mariau,
Čia dar kartą Rūta iš Beatos studijos, siunčiu jums šefo pasiūlymą.
Gero pasirinkimo!
Šefas
Mindaugas
Skutulas
Virtuvėje sukasi jau daugiau nei 15 metų. Daugiausia patirtires įgijo Prancūzijoje ir Lietuvoje. Šiuo metu jis dirba pagrindiniu šefu Prancūzijos ambasadoje Lietuvoje.
Mindaugas sako – „Gaminimas kartu padeda sujungti žmones ir pajausti bendrą ryšį, malonumą ragaujant ir bendraujant.”
Meniu
DALYBOMS
Įvairios mėsytės, sūriai, alyvuogės, užtepėlės, trapučiai, daržovės ir t.t.
12 EUR/svečiui
VIENAS KĄSNIS
Minimalus vienos rūšies užsakymas 20 vnt.
3 EUR/svečiui
Skrebučiai su jautiena ir pomidorų chutney
Tuno tartaras su imbiero ir ridikėlių salotomis
Traškios krevetės su žolelių aioli
Juodos duonos skebutis su burokėliais ir marinuotais ančiuviais
Mažieji tacos su fetos sūrio kremu, avokadais ir džiovintomis alyvuogėmis
Mažieji tacos su guacamole ir chorizo dešra
Mažieji eklerai su brandintu sūriu ir šparagų įdaru
Krepšeliai su roquefort sūriu ir apelsinų žėle
TRIJŲ PATIEKALŲ KELIONĖ
Iš kiekvienos kategorijos išsirinkti maksimaliai po 2 patiekalus. Jei svečių tarpe yra alergiškų, netoleruojančių tam tikrų maisto produktų, patiekalus adaptuojame.
Nuo 80 EUR/svečiui.
Pirmieji patiekalai
Saldžių bulvių Naan duonele humusu, jogurtu, naminiu pomidorų padažu
Baja Ceviche Tostadas (mini tortilijos su vilkešerio ir krevečių ceviche) (+3 EUR/svečiui)
Feta sūrio saganaki su migdolais (keptas sūris), bei pavasarinės salotos su šparagais, ridikėliais, bei vyšniniais pomidorais.
Jautienos tartaras su avokadų ir rukolos salotomis, spragintais grikių spragėsiais (+ 3 EUR/svečiui)
Pagrindiniai patiekalai
Lašišos filė su filo tešlos traškučiais, špinatais, šparaginėmis pupelėmis, migdolais ir garstyčių padažu
Pastitsio (graikiška lazanija) su jautiena arba feta ir špinatais
Kukurūzinis viščiukas su pankoliais ir apelsinais, traškiais saldžiųjų bulvių blyneliais
Antienos krūtinėlė su penkių rūšių prieskonių glazūra, kreminiu salierų risotto ir l’orange supreme padažu
Desertai
Flan pyragėlis su karamele ir pasiflorais
Churros su mango ir žaliųjų citrinų padažu
Éclair pyragėlis su sūrio pyrago įdaru ir uogomis
Éclair pyragėlis su matcha įdaru ir sezoninėmis uogomis
Vaikams